Werkgerelateerde coaching

Werkgerelateerde coaching is gericht op het beter leren functioneren in situaties waarin werk een belangrijke rol speelt. De insteek is praktisch, functioneel en op het hier en nu gericht. Ik bied op dit gebied drie trajecten aan.

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Dagelijkse (werk)situaties brengen vaak lastige vraagstukken met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van invloed hebben, leiding geven of de manier van communiceren. In een praktisch en inzichtgevend coachingstraject help ik je je persoonlijke effectiviteit te verbeteren en doeltreffender te handelen.

LEVENSLOOPBAAN

Een weg vinden die beter bij je past, waar je hart weer sneller van gaat kloppen. Met werk waarbij je kwaliteiten tot hun recht komen en er voldoende ruimte overblijft voor je privéleven. Kortom: vorm geven aan je levensloopbaan. In een kort traject onderzoeken we samen de mogelijkheden.

NIET-WESTERSE ACHTERGROND

Onze samenleving heeft een blinde vlek voor de competenties van iemand met een niet-westerse achtergrond. Het vergt moed en doorzettingsvermogen om in deze situatie je eigen keuzes te maken, zowel op het werk als privé. In een aantal gesprekken krijg je meer grip op jouw bijzondere positie.


–   Werkgerelateerde coaching – introductie
>   Persoonlijke effectiviteit
>   Levensloopbaan
>   Niet-westerse achtergrond

>   Contact

<   Home


 

Psycholoog