Projecten en training

Website carinbeijer.nl | colorful ladies | 474x152

Mens zijn doe je samen en de wereld is ons thuis. Vanuit dit denken verbind ik me aan (internationale) projecten en organisaties die opkomen voor de mensenrechten en aan een vreedzamer wereld bouwen. Zo ben ik als rapporteur verbonden aan  het Instituut voor Mensenrechten en Medisch Onderzoek (iMMO) en treed ik regelmatig op als gastdocent bij de internationale Maastricht School of Management (MSM).

Mijn projectwerk bestaat voornamelijk uit het ontwikkelen en verzorgen van trainingsprogramma’s in co-creatie met (internationale) organisaties op het gebied van empowerment en management development. Waar nodig gebruik ik een cultuursensitieve aanpak. Momenteel werk ik samen met Faces of Change en New Dutch Connections. Daarnaast ben ik als NIP-lid actief op het gebied van mensenrechten.

PUBLICATIES


>   Contact

<   Home


 

Psycholoog