Ernstige stress- of burn-outklachten

Diep van binnen weet je dat je te ver bent gegaan. Lichamelijke signalen van overspannenheid heb je onvoldoende herkend of niet serieus genomen. Je hebt roofbouw op je lichaam gepleegd, misschien wel jarenlang. Je voelt je uitgeput en weet niet meer wat je kunt en wilt.

Herkenbaar? Dan is dit begeleidingstraject misschien iets voor jou.

AANPAK

De aanpak van ernstige stress- en burn-outklachten is gericht op zowel het lichaam als de geest. We beginnen met het vaststellen van de ernst van je klachten. Tegelijkertijd werken we aan het herstel van je energiebalans en leer ik je beter ontspannen. Vervolgens maken we een gezamenlijk plan voor de begeleiding naar herstel. De meest gebruikte bouwstenen hiervoor zijn aandachtsgerichte oefeningen, analyse werk/privé-situatie, cognitieve gedragstherapie, onderzoek naar vitaliteitsbronnen, praktische vaardigheden en terugvalpreventie.

VOOR WIE

  • Voor iedereen die door de huisarts doorverwezen is met stress- of burn-outklachten.
  • Voor iedereen die herstellende is van een burn-out.
  • Voor iedereen die herstellende is van een ingrijpend ziekteproces of anderszins langdurig uit de roulatie is geweest en behoefte heeft aan ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe balans.

>   Stress en burn-out – introductie 
>   Beginnende stressklachten
–   Ernstige stress- en burn-outklachten

>   Contact

<   Home


 

Psycholoog